Nyt opkøb gør Nordic Oily Waste landsdækkende

Med investeringen i den nye terminal i Korsør øges kapaciteten markant og Nordic Oily Waste positionerer sig som landsdækkende behandler af flydende affald.

Nordic Oily Waste håndterer og behandler flydende affald på deres tre anlæg i Aarhus, Esbjerg og Grenaa. 31/1 2022 kunne de tilføje endnu en lokation på landkortet med deres nye investering i Korsør.

“Terminalen i Korsør bliver et logistisk knudepunkt, som gør os mere fleksible i vores service. Faciliteterne i Korsør henvender sig særligt til vores kunder på Sjælland og øerne” fortæller administrerende direktør og ejer Theis Rinaldo Andersen. 

Nordic Oily Waste overtager den tidligere bitumen terminal fra NCC Industry. 

“I de kommende måneder investerer vi i at tilpasse terminalen til vores forretning, så den kan fungere som et verdensklasse modtageanlæg. Vi forventer, at terminalen er klar til at indgå i driften i efteråret 2022”, lyder det fra Theis, som ser frem til at komme i gang med processen.

Nordic Oily Waste er en del af Rinaldo Holdig gruppen, som siden stiftelsen i 2018 har været i rivende udvikling. Med specialisering i håndtering, behandling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af flydende affald favner gruppen både logistik- nedstrømnings- og behandlingsløsninger til flydende affald fra landbaseret industri og den maritime sektor.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Vi støtter (lokal)sporten

Lokalsport gør en stor forskel for børn og voksne i alle aldre. Vi er stolte over at støtte lokalsporten via blandt andet The Sport Society og Roskilde Basketball Club, som har givet os et lille sammendrag af vinterens bedrifter.