Nyt opkøb gør Nordic Oily Waste landsdækkende

Med investeringen i den nye terminal i Korsør øges kapaciteten markant og Nordic Oily Waste positionerer sig som landsdækkende behandler af flydende affald.

Nordic Oily Waste håndterer og behandler flydende affald på deres tre anlæg i Aarhus, Esbjerg og Grenaa. 31/1 2022 kunne de tilføje endnu en lokation på landkortet med deres nye investering i Korsør.

“Terminalen i Korsør bliver et logistisk knudepunkt, som gør os mere fleksible i vores service. Faciliteterne i Korsør henvender sig særligt til vores kunder på Sjælland og øerne” fortæller administrerende direktør og ejer Theis Rinaldo Andersen. 

Nordic Oily Waste overtager den tidligere bitumen terminal fra NCC Industry. 

“I de kommende måneder investerer vi i at tilpasse terminalen til vores forretning, så den kan fungere som et verdensklasse modtageanlæg. Vi forventer, at terminalen er klar til at indgå i driften i efteråret 2022”, lyder det fra Theis, som ser frem til at komme i gang med processen.

Nordic Oily Waste er en del af Rinaldo Holdig gruppen, som siden stiftelsen i 2018 har været i rivende udvikling. Med specialisering i håndtering, behandling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af flydende affald favner gruppen både logistik- nedstrømnings- og behandlingsløsninger til flydende affald fra landbaseret industri og den maritime sektor.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Flere på team no waste

I august måned har vi budt velkommen til hele fem nye medarbejdere, men vi savner stadigt flere nye kollegaer til holdet.

Vores historie

Vores historie har sin spæde start ombord på et skib fyldt med bananer på vej fra Sydamerika til Nordamerika. Theis Rinaldo Andersen, som er ejer og stifter af Rinaldo Holding gruppen, sejlede i sin ungdom frem og tilbage over havet.