Nyt opkøb gør Nordic Oily Waste landsdækkende

Med investeringen i den nye terminal i Korsør øges kapaciteten markant og Nordic Oily Waste positionerer sig som landsdækkende behandler af flydende affald.

Nordic Oily Waste håndterer og behandler flydende affald på deres tre anlæg i Aarhus, Esbjerg og Grenaa. 31/1 2022 kunne de tilføje endnu en lokation på landkortet med deres nye investering i Korsør.

“Terminalen i Korsør bliver et logistisk knudepunkt, som gør os mere fleksible i vores service. Faciliteterne i Korsør henvender sig særligt til vores kunder på Sjælland og øerne” fortæller administrerende direktør og ejer Theis Rinaldo Andersen. 

Nordic Oily Waste overtager den tidligere bitumen terminal fra NCC Industry. 

“I de kommende måneder investerer vi i at tilpasse terminalen til vores forretning, så den kan fungere som et verdensklasse modtageanlæg. Vi forventer, at terminalen er klar til at indgå i driften i efteråret 2022”, lyder det fra Theis, som ser frem til at komme i gang med processen.

Nordic Oily Waste er en del af Rinaldo Holdig gruppen, som siden stiftelsen i 2018 har været i rivende udvikling. Med specialisering i håndtering, behandling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af flydende affald favner gruppen både logistik- nedstrømnings- og behandlingsløsninger til flydende affald fra landbaseret industri og den maritime sektor.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.