Om Nordic Oily Waste

Hastesager?

Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og tage imod forespørgsler. Du får 24 timers service på telefonen, og du kan forvente svar i løbet af få timer på [email protected].

Nordic Oily Waste - din affaldspartner

Baseret på bæredygtighed som grundværdi har vi specialiseret os i sikker håndtering og behandling af dit flydende industriaffald. Nordic Oily Waste blev etableret med en ambition om at gøre det nemt for vores kunder at bortskaffe flydende industriaffald korrekt og effektivt. Derfor tilbyder vi samlede løsninger med håndtering af logistik, planlægning, dokumentation og behandling.

I vores behandlingsløsninger er bæredygtighed altid fundamentet. Vi arbejder på at finde de bedste løsninger og kan tilbyde solide miljømæssigt korrekte behandlinger til flydende farligt affald med særlig vægt på recycling og upcycling. Du kan læse mere om vores bæredygtighed her.

Vores ambition er at engagere vores kunder til at føre forretning med en grønnere agenda. Vi anser vores samarbejde med kunderne som et partnerskab, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger med øje for både økonomi og miljøet. Når du vælger os som din affaldspartner, får du ikke alene en konkurrencedygtig pris, men skaber ligeledes en grønnere profil for dit firma og bidrager aktivt til at forbedre miljøet.

Vores historie

Nordic Oily Waste blev stiftet i 2020 af Theis Rinaldo Andersen med købet af sit første behandlingsanlæg i Grenaa. I 2021 købte han ligeledes Fortum Waste Solutions OW A/S med behandlingsanlæg i Aarhus og Esbjerg og udvidede dermed kapaciteten markant. I 2022 har Nordic Oily Waste etableret sig som international virksomhed med opkøb af anlæg i Norge, København og Korsør. 

I dag opererer vi på fem anlæg og har hovedkontor i København. Hos Nordic Oily Waste kommer du til at arbejde sammen med et fagligt bredt team, som har mange års erfaring og stor ekspertise i flydende affald og bæredygtige løsninger på affaldshåndtering og energioptimering. 

2018

Marine Partner grundlægges

København📍
En del af Rinaldo Holding gruppen

Mægler i shippingindustrien som varetager samlede nedstrømningsløsninger for farligt affald

2018

2020

Nordic Oily Waste grundlægges

📍 København
Første behandlingsanlæg i Grenå

Behandling af farligt flydende affald og spildevand

2020

Maj 3, 2021

Fortum Waste Solutions OW A/S opkøb

Aarhus, Esbjerg 📍

Behandling af spildolie og kompliceret spildevand. Øget kapacitet og flere medarbejdere

Maj 3, 2021

2018 - 2022

Certificeringer

✔ Quality management ISO 9001

✔ Environmental management ISO14001

✔ Occupational health and safety management ISO 45001

2018 - 2022

Januar 31, 2022

NCC Industry terminal opkøb

Korsør 📍

Etablering af landsdækkende service i Danmark med vores første faciliteter på Sjælland

Januar 31, 2022

Juni 1, 2022

Opkøb af anlæg i København og Stokke

📍 København, Stokke

Etablering af international service med vores første anlæg i Norge. Vi kan nu modtage langt større mængder og flere typer affald

Juni 1, 2022