Om Nordic Oily Waste

Nordic Oily Waste – din affaldspartner

Baseret på bæredygtighed som grundværdi har vi specialiseret os i sikker håndtering og behandling af dit flydende industriaffald. Nordic Oily Waste blev etableret med en ambition om at gøre det nemt for vores kunder at bortskaffe flydende industriaffald korrekt og effektivt. Derfor tilbyder vi samlede løsninger med håndtering af logistik, planlægning, dokumentation og behandling.

I vores behandlingsløsninger er bæredygtighed altid fundamentet. Vi arbejder på at finde de bedste løsninger og kan tilbyde solide miljømæssigt korrekte behandlinger til flydende farligt affald med særlig vægt på recycling og upcycling. Du kan læse mere om vores bæredygtighed her.

Vores ambition er at engagere vores kunder til at føre forretning med en grønnere agenda. Vi anser vores samarbejde med kunderne som et partnerskab, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger med øje for både økonomi og miljøet. Når du vælger os som din affaldspartner, får du ikke alene en konkurrencedygtig pris, men skaber ligeledes en grønnere profil for dit firma og bidrager aktivt til at forbedre miljøet.

Nordic Oily Waste blev stiftet i 2020 af Theis Rinaldo Andersen med købet af sit første behandlingsanlæg i Grenaa. I 2021 købte han ligeledes Fortum Waste Solutions OW A/S med behandlingsanlæg i Aarhus og Esbjerg og udvidede dermed kapaciteten markant. I dag opererer vi på de tre anlæg og har hovedkontor i københavn. Hos Nordic Oily Waste kommer du til at arbejde sammen med et fagligt bredt team, som har mange års erfaring og stor ekspertise i flydende affald og bæredygtige løsninger.

Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og tage imod forespørgsler. Du får 24 timers service på telefon +45 59 57 85 60, og du kan forvente svar i løbet af få timer på info@nowaste.dk. Du kan finde yderligere kontaktinformationer her.