Maritimt affald

Effektiv håndtering og behandling af dit maritime og off-shore spildevand

Bortskaf nemt dit maritime og off-shore spildevand på en miljørigtig og ansvarlig måde med Nordic Oily Waste som partner.

Hos os kan du få varetaget alt fra desloppings, sludge og debunkering til andre affaldstyper, du måtte have til søs. Vi håndterer alle typer slop og sludge i både små og store mængder. Vælg en totalløsning eller enkelte services inden for rengøring, transport og behandling. Vi håndterer også andre affaldstyper end blot flydende affald, så du kan altid spørge os til råds, og vi finder en løsning. Lav faste aftaler med os eller book blot en enkelt service, når behovet opstår.

Du får altid fleksible afhentnings- og afleveringsmuligheder hos Nordic Oily Waste. Vi tilbyder både indsamling direkte på reden via barge eller større skibe, og vores faciliteter på Prøvestenen og Aarhus Havn er udstyret til at kunne modtage spildevand direkte fra skibe ved kajen på vores modtagestationer. Læs mere om vores transportservice her.

Få behandlet dit maritime og off-shore spildevand sikkert og korrekt på vores anlæg. Vores faciliteter i Esbjerg er udstyret til at kunne modtage mange forskellige slags specifikke typer off-shore affald. I behandlingsprocesserne finder vi altid den bedst mulige løsning for både miljøet og som minimerer dine omkostninger. Du kan læse mere om vores spildevandsbehandling her.

Vores telefoner og operation har åbent 24/7 for at tilgodese dine behov og deadlines, så du kan altid kontakte os på +45 59 57 85 60 eller [email protected]. Vi tilbyder totalløsninger til hele den maritime industri. I samarbejde med dig, finder vi de bedste og mest effektive løsninger for håndtering og behandling af dit affald.

Dine fordele ved at vælge Nordic Oily Waste til at håndtere dit maritime og off-shore affald:

  • Totalløsninger med rengøring, transport og behandling
  • Fleksible og effektive operationer tilpasset dine behov
  • Stor erfaring
  • Døgnservice
  • Korrekt dokumentation og rapportering gennem alle processer
  • Miljørigtig og sikker håndtering og behandling
  • ISO certificerede processer