Nyheder

Nordic Oily Waste får ny direktør

Den samlede vækst i Rinaldo Holding koncernen har åbnet for en udskiftning i ledelsesposterne i flere af koncernens selskaber. Intern rekruttering skal sikre opretholdelsen af retningen for virksomhederne og fortsat vækst for de enkelte selskaber samt koncernen som helhed.

Læs mere »

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.

Læs mere »

Vi støtter (lokal)sporten

Lokalsport gør en stor forskel for børn og voksne i alle aldre. Vi er stolte over at støtte lokalsporten via blandt andet The Sport Society og Roskilde Basketball Club, som har givet os et lille sammendrag af vinterens bedrifter.

Læs mere »

Din ISO certificerede affaldspartner

Igen i år har vi været igennem processen med opretholdelse og genbesøg i forbindelse med vores ISO certificeringer i kvalitetsledelse ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljø ISO 45001.

Læs mere »