Pressemeddelelse: Nordic Oily Waste ekspanderer med opkøb af behandlingsanlæg i København og Norge

Med købet af anlæggene bliver Nordic Oily Waste en af de største behandlere af flydende farligt affald i Danmark og en væsentlig spiller i Norden.

Nordic Oily Waste etablerer sig som Danmarks eneste landsdækkende behandler af flydende farligt affald, og sikrer sig topmoderne behandlingsanlæg i København og Stokke. De nye anlæg tilfører ny teknologi til Nordic Oily Waste i form af bioanlæg og Danmarks største kemisk-mekaniske anlæg. Dette er med til at optimere hele Nordic Oily Wastes nedstrømningsløsning og udvider samtidig antallet af forskellige affaldsfraktioner, som kan modtages og behandles.

“Opkøbet gør os i stand til at håndtere størstedelen af flydende affald, som produceres i Danmark. Derudover kan vi nu imødekomme kundernes forespørgsler med spildevandsbehandling i hele landet.”, fortæller administrerende direktør Theis Rinaldo Andersen.

Erhvervelsen af de to topmoderne anlæg er i tråd med Nordic Oily Wastes ambition om at være en af de førende aktøreraffaldsmarkedet i Danmark og Skandinavien. 

Theis Rinaldo Andersen

CEO and Owner

Theis om baggrunden for opkøbet: “Vi så en gylden mulighed for at ekspandere med spritnye anlæg på en god beliggenhed. Opkøbet giver os også en fod indenfor i Skandinavien, hvor vi ser mulighed for at udvikle det nordiske marked og yde en bedre service til kunderne i Norden.”

I behandlingen af industrielt spildevand har Nordic Oily Waste et grønt fokus på at genanvende og udnytte ressourcerne bedst muligt, samtidigt med at der arbejdes under strenge krav til sikkerhed og miljøhensyn.

Rasmus Ricks Sandberg (head of sales and development)

Rasmus Ricks Sandberg

VP

Anlæggene opkøbes fra Flux Water koncernen, der har solgt deres aktiviteter til Nordic Oily Waste. 

“Handlen er blevet mulig, da hovedaktionæren i Flux Water koncernen, Anneberg familien, har ønsket at fokusere på deres kerneforretning, vognmandsforretningen.” fortæller Rasmus Ricks Sandberg, VP hos Nordic Oily Waste. Den tidligere ledelse vil således ikke længere være en del af driften. 

Nordic Oily Waste overtager også de 12 medarbejdere i virksomheden, og får dermed ny knowhow og flere kompetencer til staben. 

“På et år er vi gået fra at have et enkelt anlæg i Grenaa til nu at have faciliteter i Aarhus, Esbjerg, Korsør, København og Stokke i Norge. Vi har fokus på at ekspandere forretningen, men samtidigt ser vi en meget stor værdi i at have en fælles kultur på tværs af de geografiske placeringer. Derfor er vores fornemmeste opgave nu at integrere vores nye kollegaer i teamet, og vi glæder os til den rejse, som venter forude.” lyder det fra Theis.

Det er tredje gang på et år, at Nordic Oily Waste opkøber nye faciliteter. Tilbage i maj 2021 med overtagelsen af Fortum Waste Solutions OW A/S, i januar 2022 med købet af NCC Industry’s terminal i Korsør og senest med dette opkøb af anlæggene i København og Stokke.

Theis Rinaldo Andersen and Rasmus Ricks Sandberg
Underskrift af handlen. Til venstre: Rasmus Ricks Sandberg, Vice President. Til højre: Theis Rinaldo Andersen, Administrerende direktør og ejer
Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder