Iværksættervirksomhed køber Fortum Waste Solutions OW A/S: “Vi vil være blandt de førende aktører på affaldsmarkedet”

Den 3. maj 2021 overtager Rinaldo Holding ApS 100% af aktierne i Fortum Waste Solutions OW A/S, som driftes videre under navnet Nordic Oily Waste A/S. Med købet af anlæggene i Aarhus og Esbjerg positionerer Nordic Oily Waste sig som en af de førende aktører inden for behandling af industrielt spildevand og olie/vand i Danmark. Rinaldo Holding ApS ejer også Marine Partner A/S, som er specialiseret i logistik- og nedstrømningsløsninger til affaldsstrømme i den maritime sektor og industri.

Siden sin stiftelse i 2018 har Rinaldo Holding gruppen været i rivende udvikling. Med specialisering i recycling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af farligt affald, favner gruppen nu både logistiknedstrømnings– og behandlingsløsninger til affald fra landbaseret industri og den maritime sektor.

“Det er en kæmpe milepæl i virksomhedens rejse, at vi nu også selv har behandlingsanlæg. Det styrker os i vores ambition om at blive en af de førende aktører på affaldsmarkedet i Danmark og Skandinavien.” fortæller administrerende direktør i Rinaldo Holding ApS, Theis Rinaldo Andersen.

Rinaldo Holding gruppen har hidtil haft et tæt samarbejde med Fortum Recycling & Waste, som også fremadrettet vil være essentielt ift. at skabe de bedste løsninger for både miljø og kunder.

Nordic Oily Waste driver på nuværende tidspunkt et spildevandsanlæg på Grenaa Havn, og øger derfor sin kapacitet markant med anlæggene i både Aarhus og Esbjerg. Theis Rinaldo Andersen fortæller om visionen for de tre behandlingsanlæg: “Vi tager ansvar for miljøet og arbejder altid på cirkulære løsninger, hvor vi genbruger så meget som overhovedet muligt. Med tilgangen af medarbejderne og anlæggene fra Fortum Waste Solutions OW A/S har vi endnu bedre forudsætninger for at hjælpe vores kunder med at håndtere deres affald, så vi får flest mulige ressourcer ud af restprodukterne.”

Hvis du vil lære os bedre at kende fra andre perspektiver, kan du læse flere artikler om opkøbet her:

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.