Nordic Oily Waste leverer fornuftigt regnskab ovenpå et år med massive investeringer og en fordobling af medarbejderstaben

Tilbage i maj 2021 annoncerede Nordic Oily Waste opkøbet af Fortum Oily Waste Solutions OW A/S med anlæg i Aarhus og Esbjerg. Selskabet har netop leveret første regnskab siden overtagelsen, som udviser et resultat efter skat på kr. 2,3 mio. 

Ledelsen beskriver det som et meget tilfredsstillende resultat efter 18 måneder med millioninvesteringer, stigende energipriser og udfordringer i forbindelse med krigen i Ukraine.

“Vi har investeret massivt i forbedringer og optimeringer af fabrikkerne, samtidigt med at vi har fordoblet antallet af ansatte i perioden.” Lyder det fra administrerende direktør og ejer Theis Rinaldo Andersen.

Han fortæller desuden: “Siden overtagelsen har vi  kontinuerligt arbejdet med at effektivisere produktionen og samtidigt tilføre yderligere rensningsteknologi til anlæggene i tråd med vores bæredygtige fundament.”

De igangsatte initiativer skaber forudsætningerne for en forbedring af resultatet for det kommende regnskabsår.

Theis Rinaldo Andersen

Administrerende direktør og ejer

“Vi ser frem til at høste frugten af vores indsats og nye initiativer i det kommende regnskabsår. Vi forventer, at vi fremover vil se en stabil drift, stigende produktivitet og omsætning som følge af de investeringer, der er blevet lavet i det første regnskabsår under vores ejerskab. Derudover forventer vi også at se gode synergieffekter mellem de forskellige selskaber i koncernen og vores anlæg i Aarhus/Esbjerg, Korsør, København og Stokke. Sidstnævnte i Norge, som er første opkøb i vores nordiske ekspansionsstrategi.” 

I juni 2022 annoncerede Nordic Oily Waste opkøb af de tidligere Flux Water anlæg i Københavns Havn og i Stokke, Norge. Dette opkøb – nu Nordic Oily Waste Cph ApS – er ikke indarbejdet i årsregnskabet for Nordic Oily Waste.

Læs mere om første årsregnskab i Nordic Oily Waste

Få endnu dybere indsigt i årsregnskabet og vores forventninger til kommende regnskabsår i dette interview, hvor vores Vice President Rasmus Ricks Sandberg taler med CleantechWatch. 

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.