Flere på team no waste

Det er ingen hemmelighed, at vi vokser ekstremt hurtigt lige nu. Vi ekspanderede forretningen med to nye spildevandsbehandlingsanlæg tilbage i juni måned. Det kræver flere hænder at løfte alle opgaverne – både rundt omkring på de forskellige anlæg og på hovedkontoret i København løber vi stærkt, og leder efter nye kollegaer. 

 

Vi var så heldige at byde velkommen til hele fem nye medarbejdere i starten af august 2022 fordelt over vores faciliteter i København, Aarhus, Esbjerg og Stokke i Norge. De nye medarbejdere har fået en varm velkomst, men vi savner stadigt flere nye kollegaer. Vi har lige nu tre åbne stillingsopslag, som du kan finde her. Derudover er vi altid på udkig efter nye talenter, så uopfordrede ansøgninger modtages også med kyshånd.

 

Du kan læse mere om karrieremulighederne hos os på vores jobside.

Vil du være en del af holdet?

Send os en mail med din ansøgning, CV og andet relevant dokumentation.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Din ISO certificerede affaldspartner

Igen i år har vi været igennem processen med opretholdelse og genbesøg i forbindelse med vores ISO certificeringer i kvalitetsledelse ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljø ISO 45001.

2022 – et begivenhedsrigt år i Nordic Oily Waste vækstrejsen

Med årsskiftet griber vi her anledningen til at kigge tilbage på det forgangne år og reflektere over vores rejse gennem 2022. Der er ingen tvivl om, at 2022 har været endnu et mindeværdigt år i vores vækstrejse med flere opkøb og en markant udvidelse af kapacitet, behandlingsmetoder og medarbejderstab.

NO Waste juledonation til velgørenhed 2022

Tak til vores kunder og samarbejdspartnere for at engagere sig i vores juleindsamling 2022. Denne jul har vi doneret i alt 45.000DKK til velgørende formål på vegne af vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte.