Flere på team no waste

Det er ingen hemmelighed, at vi vokser ekstremt hurtigt lige nu. Vi ekspanderede forretningen med to nye spildevandsbehandlingsanlæg tilbage i juni måned. Det kræver flere hænder at løfte alle opgaverne – både rundt omkring på de forskellige anlæg og på hovedkontoret i København løber vi stærkt, og leder efter nye kollegaer. 

 

Vi var så heldige at byde velkommen til hele fem nye medarbejdere i starten af august 2022 fordelt over vores faciliteter i København, Aarhus, Esbjerg og Stokke i Norge. De nye medarbejdere har fået en varm velkomst, men vi savner stadigt flere nye kollegaer. Vi har lige nu tre åbne stillingsopslag, som du kan finde her. Derudover er vi altid på udkig efter nye talenter, så uopfordrede ansøgninger modtages også med kyshånd.

 

Du kan læse mere om karrieremulighederne hos os på vores jobside.

Vil du være en del af holdet?

Send os en mail med din ansøgning, CV og andet relevant dokumentation.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.