Vores historie

Vores historie har sin spæde start ombord på et skib fyldt med bananer på vej fra Sydamerika til Nordamerika. Theis Rinaldo Andersen, som er ejer og stifter af Rinaldo Holding gruppen, sejlede i sin ungdom frem og tilbage over havet.

Hvordan gik han fra det, til at være blandt de mest betydelige aktører i privat spildevandsbehandling i Skandinavien?

Hvor vinden blæser

I løbet af sin tid til søs, bemærkede Theis, at “det hele ikke var regnbuer og enhjørninge”. Der var brug for bedre løsninger end de eksisterende for et skib i havn. Når først man har set problemets kerne med egne øjne, kan man begynde at tænke over en løsning. Efter mange års arbejde i forskellige dele af den maritime industri blev Theis’ løsning skabt i 2018 med firmaet Marine Partner.

Med hovedsæde i København opererer Marine Partner som mægler i shippingindustrien og varetager samlede nedstrømningsløsninger for farligt affald: 

  • logistik
  • affaldshåndtering 
  • dokumentation
Checking wastewater samples

Firmaet har stor succes med at gøre det lettere for deres maritime partnere at være miljøvenlige ved at finde de mest effektive og specialtilpassede løsninger for håndteringen af deres affald. 

Tid til at vokse

De første års succes førte i 2020 til opkøbet af behandlingsfaciliteter i Grenaa og dermed også grundlæggelsen af søsterselskabet Nordic Oily Waste. Det var et stort og vigtigt skridt, da Rinaldo Holding gruppen siden da har været i stand til ikke kun at rådgive, men også selv behandle flydende affald in-house og dermed varetage den samlede proces for deres kunder. 

I 2021 voksede Nordic Oily Waste igen og øgede deres behandlingskapacitet markant med opkøbet af yderligere to fabrikker i Esbjerg og Aarhus; udover flere behandlingsmetoder, gjorde de to avancerede fabrikker det muligt at producere upcycled olie, som kan bruges i industrielle fyr til opvarmning og varmeprocesser som alternativ til ny olie. 

Gruppens vækst sker hele vejen rundt, og derfor er det vigtigt for Rinaldo Holding gruppen at opretholde høje standarder, som er formaliseret gennem ISO certificeringer i kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljø.

Nyt år, nye mål

2022 startede med opkøbet af nye faciliteter i Korsør og fortsatte med overtagelse af faciliteter i København (DK) og Stokke (NO), som giver virksomheden en central position både geografisk og strategisk. 

Derfor markerer 2022 året, hvor Nordic Oily Waste nåede en vigtig milepæl som international virksomhed, der vokser i kapacitet, geografisk tilstedeværelse og forskellige behandlingsmetoder. 

Dermed kan direktøren se sin drøm blive mere og mere til virkelighed.

Rinaldo Holding Gruppens udvikling siden 2018

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.