Vi støtter (lokal)sporten

Lokalsport gør en stor forskel for børn og voksne i alle aldre. Både for idrætsudøverne og for tilskuerne skaber sporten rammerne for udvikling, sammenhold og fællesskab.

For os som organisation er det en hjertesag, som vi ønsker at støtte, når vi kan. Derfor er vi aktiv sponsor i blandt andet svømmeklubben The Sport Society, Roskilde Basketball Club og FC Helsingør.

Vi er ikke i tvivl om, at vores bidrag er medvirkende til at skabe gode oplevelser for børn, unge, voksne og ældre, og vi elsker at følge med i de små og store bedrifter i vores sponsor klubber.

VM GULD til The Sport Society i Vintersvømning

Vinteren 2023 har budt på VM i vintersvømning for den Helsingør-baserede svømmeklub The Sport Society. Vintersvømning er en udfordrende disciplin, som kræver lang tids træning forud for konkurrencerne, da VM svømmes i vand op til 5 grader kun iført badebukser, badehætte og svømmebriller.

Vi fulgte spændt med i konkurrencen, som blev afholdt i den Slovenske by Bled. The Sport Society deltog med 3 mand, og deres deltagelse må siges at have været en kæmpe succes. 

Forud for VM satsede svømmerne på at kunne blande sig i top 10 i alle svømninger. De må i den grad siges at have levet op til forventningerne med i alt 1 Guld, 2 Sølv og 4 Bronzemedaljer – helt vildt i forhold til målene hjemmefra om at kæmpe med om de sjove placeringer.

Stævnet gik over alt forventning, og allerede på deres første svømmedag kom det første og største resultat. Klubbens svømmer Kristian Vilstrup svømmede et helt igennem veldisponeret løb i 100 brystsvømning og blev Verdensmester i sin aldersgruppe 50-54 år. Det første guld til VM for klubben og en helt igennem fantastisk start på det store stævne.

Klubben har sendt os et stort tak og kvitteret for støtten med super flotte resultater:

Nyt fra RBBC’s U13 piger

Vi er stolte over at støtte Roskilde Basketball Club, som gør en stor forskel for børn og unge i lokalområdet. Klubben har fokus på bredden og er altid klar til at byde velkommen til nye medlemmer, uanset om man kommer for at være en del af fællesskabet, eller fordi man har en ambition om at blive den næste superstjerne. 

Vi er meget imponerede over den store fremgang, der har været for alle holdene i klubben over de seneste seks år. Vi er selvfølgeligt særligt stolte over, at “vores” hold U13 pigerne er rykket op i Mesterrækken, der er den højeste række, de kan spille i som U13-spillere. 

U13 pigerne har massere af fede oplevelser på programmet. Senest har de deltaget i den store ungdomsturnering i Lund “Lundaspelan”, hvor mange nationer er repræsenteret. Derudover skal de til Aarhus Basketfestival i Påsken sammen med 8 andre af RBBC’s hold.

Vi er glade for at kunne give et lille bidrag til pigernes rejse!

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.