Behandling

Få behandlet dit affald sikkert og korrekt

Aflevér dit industrielle spildevand på vores moderne anlæg til sikker behandling, som overholder alle krav. Vores ISO certificerede processer er din tryghed for, at behandlingen af industrielt spildevand og affaldsolie er både professionel og bæredygtig. Læs mere om vores certificeringer og standarder her.

Spar tid og opnå den bedste pris i dine operationer med mulighed for at aflevere direkte på vores anlæg, som er strategiske placeret i Skandinavien. Du finder vores faciliteter i København, Aarhus, Esbjerg, Korsør, og Stokke (Norge).

Vi håndterer alle typer industrielt spildevand, enten via egne anlæg eller gennem vores store netværk. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, uanset hvilken type flydende affald, du skal have behandlet. Kontakt os på +45 59 57 85 60 eller [email protected] med din forespørgsel, så finder vi hurtigt en løsning. Du får døgnservice på telefonen, så vi sidder også klar til at hjælpe ved akutte hastesager.

Du får altid den bedst mulige behandling og/eller genanvendelse ud af dit spildevand hos os. I behandlingsprocessen adskiller vi vand og affaldsstoffer fra olien. Olien kan herefter upcycles til fuelolie, således den kan genbruges og dermed være et bæredygtigt alternativ til nye værdifulde råmaterialer. Svært forurenet spildevand bliver inddampet, så tungmetaller, giftige stoffer og sedimentrester fanges i slammet, som efterfølgende afbrændes. Efter behandlingsprocessen er vandet så rent, at det kommer tilbage i cirkulation hos de kommunale rensningsanlæg.

Dine fordele ved at vælge behandling af dit affald hos Nordic Oily Waste:

  • Komplette løsninger til dine projekter
  • Fleksibilitet og effektivitet, som sparer dig for tid og penge
  • Professionel rådgivning og håndtering
  • Døgnservice
  • Sikker og korrekt affaldsbehandling efter nationale og internationale lovkrav
  • ISO certificerede processer
  • Bæredygtig behandling
  • Professionel dokumentation og rapportering til myndigheder
CEO og ejer af virksomheden med spildevandsprøver