Nordic Oily Waste modtager ISO certificeringer

Rinaldo Holding gruppen er certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Vi er stolte over at have intet mindre end tre certificeringer i Rinaldo Holding gruppen:

  • Kvalitetsledelse ISO 9001
  • Miljøledelse ISO 14001
  • Arbejdsmiljø ISO 45001

Med ISO standarderne kan du være sikker på, at vi altid opretholder samme høje niveau i vores arbejde og processer. Som kunde kan du forvente den samme høje kvalitet hver gang, og du kan være sikker på, at vi beskytter og bevarer miljøet bedst muligt. ISO certificeringen kræver, at vi har styr på dokumentation og processer, og at vi kontinuerligt investerer i løsninger, som beskytter miljøet endnu bedre.

For vores medarbejdere betyder ISO standarderne, at de har sikre arbejdsforhold på behandlingsanlæggene.

Vi har prioriteret certificeringerne siden etableringen af Rinaldo Holding gruppen – og vi er stolte over at kunne inkludere vores nye behandlingsanlæg i Aarhus og Esbjerg denne gang.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Vi støtter (lokal)sporten

Lokalsport gør en stor forskel for børn og voksne i alle aldre. Vi er stolte over at støtte lokalsporten via blandt andet The Sport Society og Roskilde Basketball Club, som har givet os et lille sammendrag af vinterens bedrifter.

Din ISO certificerede affaldspartner

Igen i år har vi været igennem processen med opretholdelse og genbesøg i forbindelse med vores ISO certificeringer i kvalitetsledelse ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljø ISO 45001.

2022 – et begivenhedsrigt år i Nordic Oily Waste vækstrejsen

Med årsskiftet griber vi her anledningen til at kigge tilbage på det forgangne år og reflektere over vores rejse gennem 2022. Der er ingen tvivl om, at 2022 har været endnu et mindeværdigt år i vores vækstrejse med flere opkøb og en markant udvidelse af kapacitet, behandlingsmetoder og medarbejderstab.