NO Waste juledonation til velgørenhed 2022

For mange familier har 2022 været mere udfordrende og turbulent end sædvanligt. I juletiden sender vi en ekstra tanke til særligt alle de børn, som bliver påvirket.

Tak til vores kunder og samarbejdspartnere for at engagere sig i vores juleindsamling 2022. Denne jul har vi doneret i alt 45.000DKK til velgørende formål på vegne af vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Selvom vi hvert år glæder os til at vælge firmajulegaver, har vi i år valgt, at størstedelen af gaverne består af donationer til velgørende formål. En del virksomheder/ansatte må ikke, eller ønsker ikke, at modtage gaver. Derfor har vi inddraget kunder og partnere i vores ambition om at sprede lidt ekstra julestemning til de hårdest ramte familier og børn. Gavemodtagerne har haft mulighed for at vælge mellem fem forskellige velgørende formål.

De organisationer, som vi har valgt at støtte i år, gør en kæmpe forskel for mange familier og børn i hele verden: 

Børnecancerfonden” – støtte til vigtig forskning og kræftramte børn og familier

Mødrehjælpen” – støtte og rådgivning til udsatte familier og gravide

Red Barnet” – verdens største uafhængige børneorganisation hjælper børn i nød

SOS Børnebyerne” – hjælper verdens mest udsatte børn og skaber hjem for forældreløse og udsatte børn

Læs for livet” – skaber skræddersyede biblioteker for udsatte børn og unge, så de kan udvikle gode vaner som base for en bedre liv

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele team NO Waste.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.