NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp. Vi skylder en stor tak til alle vores kunder og partnere for deres deltagelse i vores juleindsamling i 2023. Dette år traf vi beslutningen om, at vores virksomhedsgaver udelukkende skulle gå til velgørende formål. På vores julekort var der mulighed for at stemme blandt fem velgørende organisationer. Her kunne modtagerne vælge, hvem de ønskede at støtte. Baseret på afstemningen er den samlede donation blevet fordelt i løbet af den sene vinter og det tidlige forår.

De organisationer, vi har haft æren af at støtte i år, gør et fantastisk stykke arbejde for utallige familier og børn over hele kloden:

Børnecancerfonden” – bidrager til vigtig forskning og støtter kræftramte børn og familier

Mødrehjælpen” – støtte og rådgivning til udsatte familier og gravide

Troopers for charity” – Danmarks største velgørende Star Wars forening for børn og voksne

SOS Børnebyerne” – hjælper verdens mest udsatte børn og skaber hjem for forældreløse og udsatte børn

Læs for livet” – skaber skræddersyede biblioteker for udsatte børn og unge, så de kan udvikle gode vaner som base for en bedre liv

Vores og jeres engagement, understreger vores tro på, at vi sammen kan gøre en forskel.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder