Din ISO certificerede affaldspartner

Når vores nye ISO certifikater ankommer, bringer det altid stor begejstring her hos os. Igen i år har vi været igennem processen med opretholdelse og genbesøg i forbindelse med vores ISO certificeringer i kvalitetsledelse ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljø ISO 45001.

Året 2022 bød på opkøb af to nye anlæg i henholdsvis København og Stokke i Norge. Derfor har vores ISO-proces i år også omfattet de to anlæg, som er gennemgået fra bunden og tilpasset vores systemer i ISO 9001 og ISO 14001. Det har mundet ud i, at de to anlæg nu har opnået certificeringerne uden afvigelser. I løbet af 2023 tilpasser vi arbejdsgangene og driften til vores systemer i ISO 45001, så vi til næste år også kan indstille de to anlæg til certificering i arbejdsmiljø.

Siden stiftelsen af Rinaldo Holding gruppen i 2018 har ISO certificeringerne været prioriteret højt. Certificeringerne er essentielle for både kunder og medarbejdere og giver dem en sikkerhed for kvaliteten af deres samarbejde med os. 

For kunderne betyder ISO standarderne en vished om, at vi opretholder samme høje niveau i vores arbejde og processer. Som kunde kan du derfor forvente den samme høje kvalitet hver gang, og du kan være sikker på, at vi beskytter og bevarer miljøet bedst muligt. ISO certificeringen kræver, at vi har styr på dokumentation og processer, og at vi kontinuerligt investerer i løsninger, som beskytter miljøet endnu bedre. For vores medarbejdere betyder ISO standarderne, at de har sikre arbejdsforhold, så de er beskyttet og sikret i deres arbejde på anlæggene.

Processen omkring ISO certificeringerne kræver en hel del af organisationen i forhold til tid, ressourcer og evt. omstrukturering og forbedring af arbejdsgangene. Derfor medfører certificeringerne altid stor ros til vores team, som arbejder med ISO. Også stor tak for det gode samarbejde til vores eksterne auditører fra Kiwa Inspecta, som har ydet en kæmpe indsats i processen.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.