Den største gave er at give – årets juledonation

Denne jul har vi doneret i alt 20.000DKK til Mødrehjælpen og Børnecancerfonden på vegne af vores kunder og ansatte.

Hvert år glæder vi os til at vælge julegaver til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er dog ikke alle virksomheder/ansatte, som må eller ønsker at modtage gaver. Derfor giver vi altid vores kunder muligheden for at donere til en velgørende organisation i stedet for at modtage en gave.

I år har vi valgt, at donationerne går til Mødrehjælpen og Børnecancerfonden. Udover donationerne fra vores kunder, har vi lagt lidt ekstra på toppen, så vi kunne donere et samlet beløb på 20.000DKK. 

Mødrehjælpens arbejde er vigtigt for mange familier i Danmark. Alene med vores donation, kan de give 20 børn en hyggelig juleaften.

Børnecancerfonden gør en kæmpe forskel for børn med cancer og deres familier. Vi er stolte over at støtte dem i deres vigtige forskning og deres arbejde med at give håb til familierne i den svære tid med sygdom.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul til Jer alle.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Vi støtter (lokal)sporten

Lokalsport gør en stor forskel for børn og voksne i alle aldre. Vi er stolte over at støtte lokalsporten via blandt andet The Sport Society og Roskilde Basketball Club, som har givet os et lille sammendrag af vinterens bedrifter.

Din ISO certificerede affaldspartner

Igen i år har vi været igennem processen med opretholdelse og genbesøg i forbindelse med vores ISO certificeringer i kvalitetsledelse ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljø ISO 45001.

2022 – et begivenhedsrigt år i Nordic Oily Waste vækstrejsen

Med årsskiftet griber vi her anledningen til at kigge tilbage på det forgangne år og reflektere over vores rejse gennem 2022. Der er ingen tvivl om, at 2022 har været endnu et mindeværdigt år i vores vækstrejse med flere opkøb og en markant udvidelse af kapacitet, behandlingsmetoder og medarbejderstab.