Den største gave er at give – årets juledonation

Denne jul har vi doneret i alt 20.000DKK til Mødrehjælpen og Børnecancerfonden på vegne af vores kunder og ansatte.

Hvert år glæder vi os til at vælge julegaver til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er dog ikke alle virksomheder/ansatte, som må eller ønsker at modtage gaver. Derfor giver vi altid vores kunder muligheden for at donere til en velgørende organisation i stedet for at modtage en gave.

I år har vi valgt, at donationerne går til Mødrehjælpen og Børnecancerfonden. Udover donationerne fra vores kunder, har vi lagt lidt ekstra på toppen, så vi kunne donere et samlet beløb på 20.000DKK. 

Mødrehjælpens arbejde er vigtigt for mange familier i Danmark. Alene med vores donation, kan de give 20 børn en hyggelig juleaften.

Børnecancerfonden gør en kæmpe forskel for børn med cancer og deres familier. Vi er stolte over at støtte dem i deres vigtige forskning og deres arbejde med at give håb til familierne i den svære tid med sygdom.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul til Jer alle.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.