Året 2021 hos Nordic Oily Waste

2021 – Et år i spildevandets tegn. 

2021 var året, hvor vi hos Nordic Oily Waste for alvor trådte ind på det danske marked for behandling af industrispildevand med opkøbet af Fortum Waste Solutions OW tilbage i maj måned. Med opkøbet har vi øget vores behandlingskapacitet betydeligt fra at have et enkelt behandlingsanlæg i Grenaa til nu også at have behandling i Esbjerg og Aarhus.

Vi tilbyder vores kunder sikre, korrekte og bæredygtige løsninger på transport, håndtering og behandling af deres industrielle spildevand. Vores ambition er at engagere kunderne til at føre forretning med en grønnere agenda. Vi betragter samarbejdet med kunderne som et partnerskab, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger med øje for både økonomi og miljøet. 

I 2021 har vi brugt mange ressourcer og energi på at forbedre anlæg og behandlingsmetoder løbende. Det er vigtigt for os kontinuerligt at skabe endnu mere bæredygtige løsninger og følge med den teknologiske udvikling. En spændende rejse, som vi glæder os til at fortsætte i 2022.

2021 har i den grad været et begivenhedsrigt år, og vi har samlet nogle af de vigtigste og mest mindeværdige minder her.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.