Året 2021 hos Nordic Oily Waste

2021 – Et år i spildevandets tegn. 

2021 var året, hvor vi hos Nordic Oily Waste for alvor trådte ind på det danske marked for behandling af industrispildevand med opkøbet af Fortum Waste Solutions OW tilbage i maj måned. Med opkøbet har vi øget vores behandlingskapacitet betydeligt fra at have et enkelt behandlingsanlæg i Grenaa til nu også at have behandling i Esbjerg og Aarhus.

Vi tilbyder vores kunder sikre, korrekte og bæredygtige løsninger på transport, håndtering og behandling af deres industrielle spildevand. Vores ambition er at engagere kunderne til at føre forretning med en grønnere agenda. Vi betragter samarbejdet med kunderne som et partnerskab, hvor vi i fællesskab skaber de bedste løsninger med øje for både økonomi og miljøet. 

I 2021 har vi brugt mange ressourcer og energi på at forbedre anlæg og behandlingsmetoder løbende. Det er vigtigt for os kontinuerligt at skabe endnu mere bæredygtige løsninger og følge med den teknologiske udvikling. En spændende rejse, som vi glæder os til at fortsætte i 2022.

2021 har i den grad været et begivenhedsrigt år, og vi har samlet nogle af de vigtigste og mest mindeværdige minder her.

Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

Flere på team no waste

I august måned har vi budt velkommen til hele fem nye medarbejdere, men vi savner stadigt flere nye kollegaer til holdet.

Vores historie

Vores historie har sin spæde start ombord på et skib fyldt med bananer på vej fra Sydamerika til Nordamerika. Theis Rinaldo Andersen, som er ejer og stifter af Rinaldo Holding gruppen, sejlede i sin ungdom frem og tilbage over havet.