2022 – et begivenhedsrigt år i Nordic Oily Waste vækstrejsen

Med årsskiftet griber vi her anledningen til at kigge tilbage på det forgangne år og reflektere over vores rejse gennem 2022. Der er ingen tvivl om, at 2022 har været endnu et mindeværdigt år i vores vækstrejse med flere opkøb og en markant udvidelse af kapacitet, behandlingsmetoder og medarbejderstab.

Tak til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere

På vores rejse vil vi først og fremmest sige et stort tak til vores kunder og partnere for samarbejdet i 2022. Det gode samarbejde og støtten på vores rejse er afgørende for, at vi kan få succes med at udvikle os og sikre væksten hele vejen rundt. 

Dernæst er der ingen tvivl om, at der skal sendes en kæmpe tak til vores medarbejdere. Alle på team NO Waste er vanvittigt dygtige og dedikerede inden for hvert deres fagområde, og deres indsats gør hele forskellen for, om vi lykkes med alle vores nye projekter og arbejdsopgaver.

Vækst hele vejen rundt

Når vi ser tilbage på det forgangne år, er det med stolthed og begejstring, at vi har set vores team vokse betydeligt. I alt har vi budt velkommen til hele 30 nye kollegaer i løbet af året. De mange nye ansigter er et resultat af stabil vækst og opkøb af nye fabrikker i Danmark og Norge. Tilbage i januar havde vi opkøb af terminalen i Korsør, efterfulgt af overtagelsen af behandlingsanlæg i København og Norge i juni måned. Opkøbet af anlæg i København og Stokke tilførte vigtig teknologi, viden og kompetencer, som gør os i stand til at modtage og behandle endnu flere fraktioner af flydende affald. Vi udvidede dermed vores ekspertise betragteligt - og det betyder i sidste ende, at vi nu kan tilbyde vores kunder en endnu bedre service, når de skal have behandlet og bortskaffet deres flydende affald. Med opkøbet af behandlingsfaciliteter i Norge blev 2022 året, hvor vi etablerede os som international virksomhed. Opkøbet har betydet, at vi nu er en væsentlig spiller på det skandinaviske marked og har meget bedre mulighed for at servicere vores kunder i Norge og Sverige.

ISO certificeret service 

Siden stiftelsen af Rinaldo Holding virksomhedsgruppen i 2018, har etablering af ISO certificering været prioriteret højt. Derfor har 2022 også budt på ISO certificering af hele virksomhedsgruppen inklusive de nye faciliteter, som er opkøbt i løbet af året. En spændende og vigtig proces, som i november mundede ud i certificeringer i ISO 9001 (Kvalitetsledelse), ISO 14001 (Miljøledelse) og ISO 45001 (Arbejdsmiljø).

Den største gave er at give

Vi er glade og stolte over, at vi igen i år har haft mulighed for at yde økonomisk støtte til både lokal sport og forskellige velgørende formål. Det er vigtigt for os, at vi kan give til det lokalområde, vi er en del af, samt til dem, der har det hårdest i samfundet. 

Derfor har vi i år sponsoreret FC Helsingør og Roskilde Basketball Club U13 pigerne. Derudover har vi haft tanke på de børn og familier, som har været særligt udfordret af 2022s kriser. Det har udmundet sig i støtte til de fem velgørende organisationer Mødrehjælpen, Børnecancerfonden, SOS Børnebyerne, Læs for livet og Red Barnet.

I den festlige afdeling

Vi misser helst ikke en chance for at fejre en festlig lejlighed, og 2022 har heldigvis budt på mange anledninger til at ses i festligt lag. I maj kunne vi eksempelvis fejre 1 års jubilæet siden overtagelsen af vores anlæg og medarbejdere i Aarhus og Esbjerg. Juli måned bød på sommerfest, hvor hele virksomheden var samlet i Nordsjælland. Vi afsluttede selvfølgelig året med julefrokoster for alle vores afdelinger, hvor der ikke var sparet på god mad og de våde varer.

Overblik over nogle af de mest mindeværdige højdepunkter fra 2022

  • Januar: Overtagelse af terminal i Korsør – vores virksomhed bliver landsdækkende i Danmark
  • Vi har budt velkommen til 30 nye ansatte i løbet af året 
  • Maj: Markerede 1-års dagen for overtagelsen af anlæg og kollegaer i Aarhus og Esbjerg 
  • Juni: Opkøb af fabrik i København – vi kunne dermed tilbyde landsdækkende behandling af farligt flydende affald 
  • Juni: Udvidelse med behandlingsanlæg i Norge – markerede os som international virksomhed 
  • Juni: Nye behandlingsmetoder til porteføljen, og dermed også mulighed for at modtage flere forskellige affaldsfraktioner 
  • Juli: Sommerfest for hele organisationen 
  • Oktober: første årsafslutning under vores ejerskab – med et positivt resultat på 2,3 mio. efter skat
  • Sponsorat af forskellige lokale sportshold og velgørende formål: FC Helsingør, Roskilde Basketball Club, Mødrehjælpen, Børnecancerfonden, SOS Børnebyerne, Læs for livet, Red Barnet 
  • Efteråret 2022: ISO certificering af hele organisationen, 9001, 14001, 45001
Facebook
LinkedIn

Læs flere nyheder

NO Waste juledonation til velgørenhed 2023

Det siges at julen varer helt til påske, og for os har dette ordsprog holdt stik i år. Vi har netop sat punktum for vores julegavedonationer for 2023, og med den sidste donation på plads, er vi glade for, at vi igen i år har kunnet glæde børn og unge, både herhjemme og internationalt, gennem støtte til forskning, rådgivning og direkte hjælp.