Kom med på rejsen og bliv shippingelev hos Nordic Oily Waste

Bliv en del af vores unge, sammentømrede team i København. Lige nu tilbyder vi en læreplads til dig, som vil i gang med en kontoruddannelse med speciale i spedition og shipping.

Som vores nye shippingelev, bliver du en vigtig del af holdet. Du får lov til at udvikle dig personligt og fagligt og får løbende dine egne ansvarsområder. I dagligdagen kommer du til at løse logistiske og transportmæssige udfordringer med stor betydning for kunder, miljø og den økonomiske bundlinje – så hvis du har en faglig interesse her, håber vi at høre fra dig!

Vi er en iværksættervirksomhed i vækst med fokus på bæredygtig behandling af flydende affald på vores anlæg. Vi er derfor ikke den typiske shippingvirksomhed, men arbejder med de samme problemstillinger.

 

Sådan ser din hverdag som elev ud

Du kommer til at indgå i operationsteamet, som primært er placeret på hovedkontoret i København. I operationen har vi fokus på faglig kvalitet og udvikling. I praksis betyder det, at vi er et lille team, som sparrer meget på tværs og arbejder sammen om opgaverne. Du vil fra starten blive introduceret til og inddraget i de daglige opgaver. Ligesom vores anden shippingelev, der er på første år af uddannelsen, vil du i takt med din udvikling få dine egne ansvarsområder og opgaver.  

Det betyder, at du kommer til at få en alsidig hverdag med forskellige opgaver og projekter i løbet af dit uddannelsesforløb. Selvom der er mange opgaver, sætter vi selvfølgelig en realistisk ramme for, at de kan løses fornuftigt. Udover dine skoleophold, vil du modtage sparring og oplæring fra dine nærmeste kolleger og den uddannelsesansvarlige. Vi tager din uddannelse alvorligt og tilbyder en seriøs og udviklende ramme, hvor du får plads til at lære og blive bedre.

Vi leder efter dig, som:

 • motiveres af at skabe den gode løsning for kunder og virksomheden
 • har mod på telefonisk kundekontakt
 • kan kommunikere klart på dansk og engelsk i både skrift og tale
 • er kvalitetsbevidst og grundig 
 • er nysgerrig og motiveres af at bidrage til den grønne agenda og fokus på miljø
 • trives i et internationalt miljø i en virksomhed i vækst
 • har et godt humør og sætter pris på det sociale

 

Det får du hos Nordic Oily Waste:

Du bliver en del af en ung virksomhed med vokseværk. Det vil sige, at vi hele tiden udvikler os – og her skal vores arbejdsgange naturligvis følge med. Der er ikke langt fra idé til handling, og vi har en uformel omgangstone, hvor alle idéer bliver taget seriøst.

Du får:

 • ansvar og opgaver i takt med din udvikling
 • frokostordning
 • dedikerede kollegaer med en uformel omgangstone og kultur, hvor alle er klar til at hjælpe
 • en vigtig position i en større organisation med anlæg og kolleger i Skandinavien
 • kamp til stregen ved bordfodboldbordet

 

Ansøgningsfrist 15. maj 2023 – søg allerede nu

Hvis du synes, at lærepladsen kunne passe til dig, så glæder vi os til at høre fra dig. Send et par linjer om dig selv og hvorfor du gerne vil være elev hos os, dit CV og evt. relevant dokumentation til job@nowaste.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Head of Operations Lasse Kragballe Rasmussen på 24829444. 

Hvis du vil høre mere om at være elev hos os, kan du kontakte vores nuværende elev Jeppe Merling-Petersen på 29807244.

Samtaler afholdes løbende.

 

Arbejdssted: 
Nordic Oily Waste A/S
Strandlodsvej 6A, 3. sal
2300 København S
Danmark