Grenaa havn

Behandligsanlæg i Grenaa havn

I Grenaa finder du vores specialdesignede anlæg til modtagelse af spildevand fra skibe og vandigt affald fra off-shore sektoren. Anlægget er særligt velegnet til behandling af slop og sludge. Vi tilbyder stor behandlings- og modtagekapacitet, som sikrer dig fleksible løsninger på dine udfordringer med bortskaffelse af spildevand.

Faciliteterne i Grenaa giver dig mulighed for at aflevere dit spildevand direkte fra skib ved kaj, så du får en hurtig og sikker operation, som er omkostningseffektiv. Vi modtager derudover også fra lastbil, så vi kan tilpasse en løsning, som matcher størrelse og tidsramme på din opgave.

Vores Grenaa faciliteter er moderniseret i 2021 med forbedring af flow, kontrol, dokumentation og automatisering. Det betyder en mere strømlinet behandlingsproces, som giver endnu højere sikkerhed og effektivitet i behandlingen for dig som kunde. Du kan læse mere om vores behandling her.

Kontakt os på +45 59 57 85 60 eller info@nowaste.dk, så finder vi den bedste løsning til dig på ét af vores anlæg. Du får døgnservice på telefonen, så vi sidder også klar til at hjælpe ved hastesager.

Vores anlæg i Grenaa specialiserer sig i:

  • Spildevandsbehandling af olie/vand
  • Modtagelse direkte fra skibe ved kaj
  • Modtage direkte fra lastbil
  • Sikre og moderne behandlingsmetoder
  • Fleksibel tankkapacitet